چگونه می شود ثبت شرکت موفق در ترکیه داشت ؟ آیا نیاز به وکیل در ترکیه دارم ؟ انواع ثبت شرکت در ترکیه چیست ؟
راه های پیدا کردن وکیل خوب در ترکیه چیستند ؟ در این مقاله می خواهیم به همه این سوالات پاسخ دهیم، امیدواریم بعد از خواندن این مطلب بتوانید به نتیجه گیری خوبی در این زمینه ها برسید.
سرمایه گذاری همیشه یک راه پر استرس و پر تنشی بوده اما با شرایطی که در ترکیه ایجاد شده می شود با خیالی آسوده دست به اینکار زد، البته که باید برای ثبت شرکت در ترکیه با برنامه ریزی جلو رفت اما دولت این کشور با تسهیلاتی که در این زمینه ارائه می کند باعث می شود که این امر آسان تر شود.
چرا ثبت شرکت در ترکیه انجام بدهیم ؟
ترکیه کشوری است که در این سالها شاهد رشد باورنکردنی بوده و کشوری با ثبات ی است، ثبت شرکت در ترکیه شامل مزایایی مثل اخذ اقامت ترکیه هم می شود و نکته حائز اهمیتی که برای ما ایرانیان دارد این است که جمهوری ترکیه دارای قوانین مشابه جمهوری اسلامی در این زمینه می باشد.
انواع ثبت شرکت در ترکیه
همانند ایران، در ترکیه هم شرکت ها انواع دارند که عبارتند از : شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی، شرکت مختلط، شرکت تضامنی، موسسات مالی ( صرافی ) و شرکت در مناطق آزاد ترکیه. بسته به نوع شرکت شما و سرمایه گذاری ای که مدنظر دارید باید یکی از شرکت ها را انتخاب کنید که هر کدام مزایا و معایب خود را نسبت به دیگر شرکت دارند.
شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه
این نوع شرکت باید با حداقل یک نفر و حداکثر با 55 نفر ، ثبت و تاسیس شود؛ هزینه مورد نیاز برای ثبت و تاسیس شرکت با مسئولیت محدود 2100 دلار آمریکا می باشد (که دو حساب ارزی،یکی به نام شرکت و یکی به نام مدیر شرکت، افتتاح می شود) و طبق قوانین سهم هر سهامدار از سود و زیان شرکت بسته به میزان سهم این فرد حقیقی و یا حقوقی دارد و در صورت ورشکستگی شرکت، طلبکار تنها می تواند به اندازه سهام شرکت مطالبه کند و نه بیشتر از آن. مدیران این نوع شرکت می توانند از شهروندان ترکیه، اتباع خارجی و حتی طبق اساسنامه شرکت از کسانی به غیر از سهامداران شرکت باشند.
ثبت شرکت موفق در ترکیه
برای آنکه در این راه پر پیچ و خم موفق باشید نیاز است چند مساله را مدنظر کار خود قرار بدهید، اولین مساله این است که حتما از وکلای باتجربه و متخصص در زمینه تجاری خود کمک بگیرید و هیچ معامله تجاری را بدون م با آنها عقد نکنید. باقی مسائلی که موفقیت شما را در ثبت شرکت در ترکیه رقم می زند مطالبی هستند که با تجربه کسب می شوند، به طور مثال شما باید بدانید برای آنکه تجارتی موفق در ترکیه را تجربه کنید باید بداند همیشه واقع بین باشید و از خیال بافی دوری کنید؛ اما شما می توانید به جای آنکه تمامی این مسائل را خود تجربه کنید از با تجربه ها در اینکار کمک بگیرید.
آیا به وکیل در ترکیه نیاز دارم ؟
امروزه مشاهده می کنیم که در کشور های مختلف هر خانواده یک وکیل دارد تا در موارد مختلف آنها را راهنمایی و همراهی کند. اما متاسفانه در بین ما ایرانیان به خاطر دخالت افراد غیر متخصص و مشاوره دادن های غلط و گمراه کننده، میزان مراجعه افراد به وکیل برای امور مختلف از جمله مهاجرت کمتر از حد مطلوب است. حال وقتی شما در ترکیه به سر می بریدیا قصد رفتن به آن کشور را دارید باید بدانید که اگر به قوانین کشور ترکیه آگاه نباشید ممکن از متحمل خسارت های جبران ناپذیری بشوید. با توجه به تغییرات جدید قوانین مهاجرت و مسائلی که به تازه واردان مربوط می شود شما قطعا به وکیل در ترکیه احتیاج پیدا می کنید، فردی توانا و با سابقه که بتواند بهترین مشاوره را در مسائل مختلف ارائه دهد.
مواردی که شما نیازمند وکیل در ترکیه هستید :
چگونه یک وکیل خوب پیدا کنیم ؟
اولین مرحله برای پیدا کردن وکیل خوب در ترکیه این است که بدانید دقیقا در چه زمینه ای احتیاج به وکیل هستید، امروزه وکالت امری ست تخصصی بنابراین هر وکیلی نهایتا در یک یا دو حوزه متخصص هستند. بعد از این مرحله شما باید به جستجو بپردازید، از دوستان و آشنایانی که با تجربه ای مشابه شما به وکلا مراجعه کردند م کنید و متوجه آن بشوید که در منطقه ای که شما زندگی می کنید کدام وکلا فعالیت می کنند، وکیل در ترکیه از طریق انجمن هایی که در منطقه هر استان وجود دارد به مردم معرفی می شود، می توانید برای کسب اطلاعات از آن ها کمک بگیرید، نهایتا از گوگل کمک بگیرید!
باید ها و نباید ها در مورد وکیل در ترکیه
در مورد وکیل در ترکیه مواردی است که شما حتما باید به آنها توجه کنید. نباید به هیچ وجه سمت افرادی بروید که اداعای وکالت می کنند اما به شما هیچگونه مدرک معتبری در این زمینه نشان نمی دهند، سودجویان همیشه در کمین شما هستند!
مساله بعدی که باید به آن توجه کنید آن است که مجموعه ای که از آن ها خدمات حقوقی می گیرید چقدر تجربه دارند و متعبر هستند، ممکن است شما کار شما انجام شود اما با هزینه ای بالا و در زمان زیاد، پس شما باید به افرادی رجوع کنید که سال ها در این زمنیه تجربه دارند و می توانند به شما تضمین دهند که کار شما را با موفقیت به پایان می برند.
نکته پایانی این است در این روز ها وکالت کاری سخت و حرفه ای است و نیازمند تجربه و تلاش زیادی می باشد، پس در انتخاب وکیل در ترکیه سخت گیر باشید اما اگر بعد از انتخاب تان به او اعتماد کنید، رو راست باشید، بیهوده مانع کار ها نشوید و در پرداخت حق الوکاله هم خوش قول باشید و به عهد خود عمل کنید.
درباره این سایت